Skræddersyede forløb

Skræddersyede forløb til pædagogiske teams og ledere

Ternen Videncenter udbyder skræddersyede forløb til pædagogiske teams og ledere, hvor vi følger jer tæt og arbejder med jeres konkrete problemstillinger. Vi udbyder bl.a. skræddersyede forløb inden for opbygning af stærke relationer, ledelsesudvikling og etablering af pædagogisk grundlag. I arbejdet anvender vi understøttende redskaber, og dette kan bl.a. inkludere personlighedstesten Big FIVE.

Kurserne henvender sig særligt til skoler og institutioner, som ønsker et stærkere pædagogisk fundament med teori og metode fra specialpædagogikken. Vores skræddersyede forløb er udviklet med henblik på at kunne give relevant sparring og rådgivning gennem supervision, hvor vi følger jer og vejleder ud fra jeres specifikke cases.

Nedenfor finder du de skræddersyede forløb, som vi udbyder. Alle vores kurser ledes af erfarne vejledere og konsulenter, der har deres daglige gang på Ternen og både bidrager til Dagskolen og vores Videncenter.

Ledelse af inklusive fællesskaber

Styrk dine ledelseskompetencer med vores skræddersyede kursus til ledere. Vores erfarne ledelseskonsulenter yder supervision og rådgiver dig i din ledelsespraksis. Kurset tilpasses den kontekst, du står i, og har som mål at gøre dig til en bedre leder for dit team.
Læs mere

Etablering af pædagogisk grundlag

Skab et robust pædagogisk grundlag med vores skræddersyede forløb. Få defineret og styrket jeres pædagogiske retning gennem temadage, supervision og praksisnær sparring, der tager udgangspunkt i jeres kontekst.
Læs mere

Skab stærke fællesskaber

Det skræddersyede forløb “Skab stærke fællesskaber” udvikler jeres pædagogiske teams evne til at skabe inklusive læringsmiljøer for børn og unge. Forløbet bliver tilpasset jeres situation, så I får rådgivning og sparring i netop de udfordringer, I møder.
Læs mere

Ternen Videncenter |  Jydebjergvej 7, 3230 Græsted  | +45 61 16 08 40 | jvt@ternenvidencenter.dk